Manifesteren

 


Manifesteren, daar komt dus best nog heel wat bij kijken.Vaak zijn we zodanig geprogrammeerd dat we denken iets niet te kunnen, of dat we het niet waard zijn, niet verdienen. Of bij de eerste tegenslag geven we maar op: 'dat wordt niks'. 

Maar er is niks mis mee om ingevingen te volgen en dromen te laten uitkomen, idealen na te streven. Het gaat niet om financiële rijkdom, al kan dat een wens zijn of nodig.

Roxie Nafousi neemt je mee door de stappen die nodig zijn om je ideale leven te leven. Ook geeft ze voorbeelden van zichzelf en anderen om te verduidelijken hoe ons onbewuste onze wensen saboteert. En hoe je daar verandering in brengt. 

Manifesteren is een combinatie van wetenschap en wijsheid. De kwantumfysica heeft ons geleerd dat alles uit energie bestaat. De trillingsfrequentie verschilt en ook de dichtheid waaruit materie bestaat. 

Onvoorwaardelijke liefde heeft een hoge frequentie, haat een lage. Dat is simpel te begrijpen. Onze gedachten en gevoelens, emoties, bestaan uit energie. En soort zoekt soort zegt ook de wet van de aantrekkingskracht. Wat je uitzendt trek je aan..

Het is dus zaak te zorgen voor een hoge frequentie. Blijf je hangen in haat en frustraties dan kom je daar moeilijk uit als je je trilling niet verandert.Angst en twijfel scoort ook niet hoog natuurlijk. Ze beperken je. 

Dus er is werk aan de winkel als je iets wilt veranderen in je leven of een droom wilt laten uitkomen. Of dat nu een droomhuis is of een fijne relatie, de ideale baan.. Meer rust. 

We hebben in ons leven veel overtuigingen en onzekerheden opgedaan en ingeprent gekregen.. en je bent je daar naar gaan gedragen. Maar je kunt dat veranderen!

Onze hersenen zijn flexibel, je kunt nieuwe lessen leren en beperkende gedachten overschrijven. 

En het universum zit vol magie! 

Dit boek kan je helpen stappen te zetten in de goede richting. Je bent het waard. 😊

3,5🌟

Reacties

Populaire posts van deze blog

Samenwerking

Mooi stapeltje

Zonder masker